Gymgala 2018, 20 years of gold!

Delphine Gosseye   ‐  Donderdag 30 aug 2018

Koop nu je tickets!

Op zaterdag 15 en zondag 16 december vormt de Lotto Arena in Antwerpen voor de tweede maal in 2018 hét mekka voor alle gymnastiekfans. Speciaal voor deze 20ste editie '20 years of gold' toveren we de Lotto Arena om tot een ware feestarena. Mis dit spektakel niet en bestel vandaag nog je tickets voor het GYMGALA 2018!

Naar goede gewoonte sluit het Gymgala in december het huidige kalenderjaar af met een wervelende show voor de hele familie. Internationale toppers, Belgische medaillewinnaars en verschillende special acts verzamelen in Antwerpen om ons een grandioos spektakel te bezorgen. Zet jullie schrap voor deze gouden editie, 20 years of gold!


Analoog naar de voorbije jaren hebben we opnieuw twee shows op het programma staan. Zaterdag 15 december gaan we van start om 20 uur, op zondagmiddag richt de show iets meer op jongere kinderen en geven we het startshow om 14 uur. De ideale familie-uitstap dus! Gymbo en Gymba zijn alvast van de partij!

De komende weken kondigen we via de website en social media aan welke toppers er afzakken naar Antwerpen. Gymfanaten kunnen bovendien na de show hun idolen ook live ontmoeten tijdens de handtekeningensessie.

Tickets zijn vanaf nu beschikbaar en kunnen hier online besteld worden.

Inschrijven nieuwsbrief