Ritmiekgroep Azerbeidzjan op Gymgala

Elien Van Deynse   ‐  Vrijdag 5 okt 2018

Gymgala, 20 years of gold!

Op 15 en 16 december vindt in de Lotto Arena te Antwerpen het Gymgala, 20 years of gold plaats. Het belooft een fantastische show te worden met internationale & nationale toppers!

Vorig jaar konden de toeschouwers genieten van de wereldkampioene 2017 Ritmiek Dina Averina (RUS). Ook dit jaar brengen we de absolute top naar Antwerpen. We opteren voor deze 20 years of gold editie voor een Ritmiekgroep.

Ayshan Bayramova, Aliya Pashayeva, Siyana Vasileva, Diana Doman en Zeynab Hummatova uit Azerbeidzjan zijn de absolute trots in hun land. De gymnasten zijn tussen de 20-23 jaar en vormen sinds 2017 een team. Op het afgelopen wereldkampioenschap in Sofia (BUL) behaalde de meisjes in de categorie 3 ballen - 2 touwen de 7de plaats en met hun oefening 5 hoepels behaalden ze de 5de plaats!

Ook op het Europees kampioenschap in Guadalajara (ESP) en de FIG World Challenge Cup 2018 (ESP) eerder dit jaar toonden de meisjes wat ze in hun mars hebben. Ze turnden beide keren een knappe oefening in de finale en mochten tweemaal de bronzen medaille in ontvangst nemen.

Zet je schrap voor een spetterende oefening van dit team!


Nog geen tickets gekocht? Je kan ze hier bestellen!

Inschrijven nieuwsbrief