Demogroepen GYMGALA gekend

Sarah Leunens   ‐  Dinsdag 4 sep 2018

Turnclub Athena en OTM Gent

Een spannende Best Show Teams Finale sloot eind mei het dans-en democircuit af. Uit al deze topoefeningen werden twee demogroepen geselecteerd om hun act nogmaals te tonen op de 20ste editie van het Gymgala!

  • Turnclub Athena mag zich sinds mei voortaan het "Best Demo Team 2018" noemen! - ZATERDAG

Turnclub Athena brengt met het nummer 'Architect of Mind' een oefening die gebaseerd is op de keerzijden van de hedendaagse digitale wereld. Op sociale media heeft iedereen het perfecte leven, met de perfecte job, het perfecte lichaam en de perfecte vrienden. Of dat lijkt tenminste zo, maar niets is minder waar. We worden asocialer, egocentrischer en lopen met oogkleppen op. Wat als we gewoon allemaal eens eerlijk zouden zijn? Wat als je zou kunnen zien dat anderen ook worstelen met dezelfde dingen als jij? Wat als we NIET het perfecte plaatje zijn? Met deze oefening laat Turnclub Athena ons nadenken over die gepolijste versie van onszelf die we naar voor brengen.

> Onder leiding van Lynn D'hont

  • OTM Gent neemt ons mee naar Parijs op hun nummer 'Paristique' - ZONDAG

De gymnasten van OTM Gent nemen ons mee naar de stad van de romantiek. In gedachten dwalen we daar 's nachts rond in de prachtig verlichte, charmante straatjes. Die duizenden Parijse lichtjes onthullen vaak tal van diepe geheimen. Een stad die iedereen kan bekoren, zolang je haar ritme volgt. Als je meent je weg te verliezen dan is er altijd wel iemand die je begeleidt. Paris... C'est fantastique... C'est romantique... C'est PARISTIQUE!

> Onder leiding van Stéphanie, Liza en Florine

Nog veel meer gymnastiek toppers, Belgische medaillisten en special acts zullen op 15 en 16 december in de Lotto Arena verzamelen. Dit jaar bezorgen we jullie het mooiste en meest grandioze spektakel tot nu toe om de 20ste 'golden' editie van het Gymgala te vieren! Zet jullie schrap en zorg dat je erbij bent!

Hou zeker de eventwebsite in het oog want elke week kondigen we daar een nieuwe nationale of internationale gymnast aan!

Inschrijven nieuwsbrief