Britse Tumblingtop op Gymgala 20 years of gold

Elien Van Deynse   ‐  Dinsdag 2 okt 2018

Elliot Browne & Kristof Willerton

Op 15 en 16 december vindt de 20ste editie van het Gymgala plaats. We maken er een waar spektakel van met acts om u tegen te zeggen. Heb jij je tickets al?

De tumblingact is naar jaarlijkse gewoonte eentje vol met power en spectaculaire reeksen. Ook dit jaar zal dat niet anders zijn. De eerste twee tumblinggymnasten die we mogen aankondigen zijn er onmiddellijk van wereldformaat.


De Britten Elliot Browne & Kristof Willerton waren vorig jaar ook van de partij op het Gymgala en staan dan ook te popelen om opnieuw het beste van zichzelf te geven tijdens de twee shows.

Elliotte Browne is de jongste van de twee. Hij werd afgelopen september met 153.800 punten nog Brits kampioen. Een medaille die hij gemakkelijk bij zijn collectie kan hangen want de Brit won de afgelopen jaren verschillende competities. Zo won hij onderander de bronzen medaille op het WK in 2017.


Kristof Willerton draait al langer mee aan de internationale top. Hij werd knap tweede op de Britse kampioenschappen afgelopen september. In 2017 maakte de 25-jarige tumbler ook deel uit het van Brits Tumblingteam dat goud won op het WK!


Nog geen tickets? Je kan ze hier aankopen!

Inschrijven nieuwsbrief