Belgische acrotrots op Gymgala

Elien Van Deynse   ‐  Vrijdag 16 nov 2018

Gymgala, 20 years of gold!

Het Gymgala op 15 en 16 december komt steeds dichterbij. De 20ste editie van de wervelende eindejaarsshow belooft ook dit jaar weer spectaculair te worden!

Op het wereldkampioenschap & WAGC in Antwerpen (BEL) begin april scheerden de Belgische gymnasten hoge toppen. Zowel de seniores als jongere gymnasten dingden mee voor de medailles.

Meisjes drie Bo Hollebosch (Sportiva Sint-Gillis Waas), Lise De Meyst en Yana Vastavel (Ambitious Pro Gymnastics) en meisjes drie Charlotte van Royen, Talia De Troyer (Sportac Deinze) en Britt Vanderdocnkt (Wild Gym) kwamen vorig jaar nog in actie in de categorie 13-19 jaar. Het trio van Bo eindigde uiteindelijk op de WAGC op de tweede plaats! Een fantastische prestatie om hun junioren carrière mee af te sluiten.

Beide teams deden begin september 2018 hun intrede in de senioren competitie. Op het Gymgala brengen ze speciaal voor jullie hun beste oefening!


Het heren vier Noam Patel (STB Gymnastics Berchem), Robin Casse (VGL Niel), Jonas Anthoon (TK Werchter) en Hanees Garré (Sportac Deinze) kwam ook in actie op het WK in April en eindigde op de 5de plaats. Toen nog met Bram Geusens (Sportiva Sint-Gillis-Waas) in het team maar door een blessure werd hij vervangen door Robin Casse. Ook dit team zal op het Gymgala de pannen van het dak turnen.

Inschrijven nieuwsbrief