Kom naar de 19e editie van het Gymgala!

Het Gymgala is een wervelende show voor de hele familie en vindt plaats in de Lotto Arena te Antwerpen. Gymnasten van het hoogste niveau maken er elk jaar opnieuw een waar spektakel van. Sluit 2017 in schoonheid af en kom met je turnvrienden, familie of klas naar het Gymgala op 16 of 17 december!


Nieuws

Gymnasten Team BELGYM op het Gymgala

Dinsdag 5 dec 2017

Verschillende internationale toppers werden de afgelopen maanden toegevoegd aan de cast. Maar ook in België beschikken we over heel wat talent in de discipline Toestelturnen.

Nog meer internationale tumblers op het Gymgala

Vrijdag 1 dec 2017

We kondigden enkele weken geleden reeds 3 tumblingtoppers uit Groot-Brittannië aan. Tel daarbij nog eens onze eigen trots Tachina Peeters (Gymplus), 2 tumblers uit Rusland en 1 Deen erbij en je hebt een act van jewelste.

GYMGALA UITVERKOCHT

Vrijdag 24 nov 2017

Het aftellen naar 16 en 17 december kan nu echt beginnen! Heb je tickets kunnen bemachtigen voor het Gymgala? Super!

Allan Morante bevestigt deelname Gymgala 2017

Dinsdag 21 nov 2017

Het gymgala nadert met rasse schrede. De Laatste hand wordt gelegd aan het programma en de Lotto Arena wordt in gereedheid gebracht.

Cubaans talent op het Gymgala

Vrijdag 17 nov 2017

We kondigden al heel wat nationale en internationale toppers aan voor het Gymgala. Ook deze topper willen we jullie niet onthouden!

Tachina Peeters & Loïc Lenoir vervoegen de Gymgala-cast

Dinsdag 14 nov 2017

Op het Gymgala zien we elk jaar de beste internationale turnsterren in actie. Maar ook in eigen land beschikken we over heel wat talent.

G-Gymmers op het Gymgala

Vrijdag 10 nov 2017

Tijdens het weekend van 16 en 17 december komen de beste internationale en nationale gymsterren samen in de Lotto Arena. Naast de individuele oefeningen zien we ook heel wat groepsoefeningen. De groepsoefening van de G-Gymmers bijvoorbeeld!

Skippers op het Gymgala

Dinsdag 7 nov 2017

Vorig jaar konden jullie al genieten van een knap staaltje Rope skippingwerk van de DDF-crew. Dit jaar zien we enkele jongens en meisjes van Siluskip (XL Rope & Dance) aan het werk!

Belgische Acrotrots op het Gymgala

Vrijdag 27 okt 2017

Als echte Acrofan kijk je ongetwijfeld uit naar het Gymgala in december. En terecht! Want ook dit jaar schotelen we je enkele toppers van eigen bodem voor!

Deze bekende gezichten prestenteren dit jaar het Gymgala

Dinsdag 24 okt 2017

Op 16 en 17 december is weer zover. De 19de editie van het Gymgala in de Lotto Arena belooft alweer een topshow te worden voor jong & oud. Deze twee bekende gezichten nemen de presentatie voor hun rekening.

Nog meer internationaal talent op het Gymgala

Vrijdag 20 okt 2017

Ze turnde samen met onze meisjes op het wereldkampioenschap in Montréal (CAN) en komt speciaal uit Duitsland naar ons Gymgala. Tabea Alt (GER) is dé nieuwe Duitse star to watch in het Toestelturnen meisjes.

Bronzen Girl Nina Derwael op het Gymgala!

Dinsdag 17 okt 2017

Dat we in België veel talent hebben bewees Nina Derwael (TK Sta Paraat Hasselt) afgelopen jaar in Cluj-Napoca (EK) en Montréal (WK). Wil jij haar ook graag eens aan het werk zien? Dat kan tijdens het Gymgala op 16 en 17 december!

Groepskorting op het Gymgala!

Vrijdag 13 okt 2017

Kom op 16 of 17 december naar het Gymgala in de Lotto Arena en beleef het spektakel van de turnsterren!

Wereldkampioene Ritmiek op Gymgala

Dinsdag 10 okt 2017

Vorig jaar straalde het Nationale Ritmiek team van Azerbeidzjan in de Lotto Arena. Dit jaar halen we een individuele RitmiekSTER naar België. En wat voor één!

Brits tumblingtrio present op Gymgala

Dinsdag 3 okt 2017

Elk jaar opnieuw zorgen de tumblingtoppers op het Gymgala voor een extra stukje spektakel. Ook dit jaar halen we enkele van de beste gymnasten ter wereld(!) naar België!

Inschrijven nieuwsbriefFoto's 2016#gymgala2017

Twitter wordt geladen