Tachina Peeters & Loïc Lenoir vervoegen de Gymgala-cast

Elien Van Deynse   ‐  Dinsdag 14 nov 2017

Op het Gymgala zien we elk jaar de beste internationale turnsterren in actie. Maar ook in eigen land beschikken we over heel wat talent.

Het is Tachina Peeters (Gymplus) haar jaar wel. Op de World Games in Wroclaw (POL) deze zomer, eindigde de 20 jarige op een knappe 4de plaats! Daarna reisde het tumblingfenomeen naar de World Cup in Valladolid (ESP). Een zilveren medaille als resultaat van 2 topreeksen in de finale!

De laatste, en belangrijkste competitie van het jaar, was het wereldkampioenschap in Sofia (BUL) afgelopen week. Tachina eindigde op de 6de plaats en kwalificeerde haar ook nog voor het Europees kampioenschap in 2018. Ons Flying girl behoort absoluut tot de wereldtop! We zijn dan ook zeer blij om deze topper opnieuw op het Gymgala aan het werk te zien!


Ook Loïc Lenoir (WIK Oostende) kwam in actie op het afgelopen wereldkampioenschap in Sofia (BUL). Na twee knappe reeksen eindigde hij op een verdiende 38ste plaats. Hij verbeterde hiermee de beste Belgische prestatie ooit op een WK én haalde zijn kwalificatie binnen voor het Europees kampioenschap in 2018! We verwelkomen Loïc dan ook heel graag op het Gymgala!


Inschrijven nieuwsbrief