Met de steun van


Groepskorting op het Gymgala!

Elien Van Deynse   ‐  Vrijdag 13 okt 2017

Kom op 16 of 17 december naar het Gymgala in de Lotto Arena en beleef het spektakel van de turnsterren!

Naar jaarlijkse traditie sluit het Gymgala in december het huidige kalenderjaar af met een grote show voor de hele familie. Ook dit jaar is dat niet anders. Op 16 en 17 december zakken de allerbeste gymnasten van binnen- en buitenland af naar de Lotto Arena te Antwerpen om er knap staaltje gymnastiek te tonen.

Elke week kondigen we op onze website en social media aan welke gymnasten jullie mogen verwachten. De demogroepen werden al bekend gemaakt. Acro II Gym en Turnclub Olympia Merelbeke zullen een stukje van de show verzorgen. Ook wereldkampioen Ritmiek Dina Averina (RUS) bevestigde haar deelname.

Reserveer je tickets in groep (minimum 20 personen) en betaal maar 28 euro ipv 33 euro!Wist je trouwens dat je ticket voor het Gymgala geldig is als combiticket Lotto Arena – De Lijn in Antwerpen bij uw verplaatsing van en naar het event. Het garandeert u niet alleen de toegang tot de Lotto Arena, maar ook het vrije gebruik van trams en bussen van De Lijn naar het evenement en na afloop weer terug!

Inschrijven nieuwsbrief