Met de steun van


Eerste demogroepen GYMGALA bekend

Elien Van Deynse   ‐  Dinsdag 19 sep 2017

Acro II Gym & Turnclub Olympia Merelbeke

Naar goede gewoonte sloten De Best Show Teams Finale het wedstrijdseizoen in mei af met enkele adembenemende oefening. Twee van deze toppers werden geselecteerd om hun oefening te brengen op het Gymgala 2017!

Acro II Gym won in mei de Beste Show Teams Finale met hun oefening 'Vicio' (op zaterdag)

De Gymnasten van Acro II Gym brengen een pakkend verhaal over het verlies van een moeder. Hoe ga je hiermee om? We zien twee zussen die beide een ander pad kiezen en hun eigen weg gaan. Met elegante sprongen en Acro van het hoogste niveau ervaren we de fasen van een verslaving. Met het nummer “Vicio” (Portugees voor verslaving) wisten ze publiek en jury alvast te bekoren.

Onder leiding van Sielke Dietvorst, Karen Peeters, Livia Oliveira, Maarten Poels, Elke Knaepkens, Veerle Peeters en Mike Peeters

Turnclub Olympia Merelbeke maakt met 'Animalé' het beest in ons los (op zondag)

Ben je klaar voor een knap staaltje gymnastiek? De gymnasten van Turnclub Olympia Merelbeke zijn omgetoverd tot gekke beesten die diep in een verborgen woud leven. Ze beelden een diersoort uit die niemand kent. Ze vormen een hechte groep en leven in harmonie met de natuur. Deze mysterieuze wezens laten zich leiden door het ritme van de jungle. Laat je meeslepen door de elegantie, de kracht en de energie waardoor deze beesten gedreven worden. Geniet van het onbekende.

Onder leiding van Frouke De Braekeleer

Inschrijven nieuwsbrief