Met de steun van


Brits tumblingtrio present op Gymgala

Elien Van Deynse   ‐  Dinsdag 3 okt 2017

Elk jaar opnieuw zorgen de tumblingtoppers op het Gymgala voor een extra stukje spektakel. Ook dit jaar halen we enkele van de beste gymnasten ter wereld(!) naar België!

De eerste internationale gymnasten die hun komst bevestigden zijn onmiddellijk toppertjes van formaat. De Britten Elliott Browne & Kristof Willerton & Greg Townley zijn de TOP 3 van Groot-Brittannië en komen maar wat graag een show op poten zetten!

Elliott Browne is nog maar 20 jaar maar mag zich nu al bij de wereldtop Tumbling rekenen. Tijdens de World Games (Olympische Spelen voor niet Olympische disciplines) deze zomer haalde hij de 7e plaats in de finale! Verder haalde hij brons op de World Cup in Baku en brons op de Britse kampioenschappen dit jaar! Een gymnast om naar uit te kijken!


Kristof Willerton gaf vorig jaar verstek voor het Gymgala door een blessure. We zijn dan ook heel blij dat deze topper dit jaar wél van de partij kan zijn. Kristof is 24 en heeft Belgische roots! In 2013 werd hij wereldkampioen en hij heeft sindsdien niet stil gezeten! Eerder dit jaar pakte hij nog zilver op de Britse kampioenschappen 2017!

Happy to have you back Kristof!


Greg Townley is nog maar 21 maar een echt tumblertalent. Hij won het Brits kampioenschap 2017! Momenteel bereid hij zich helemaal voor voor het aankomende wereldkampioenschap Tumbling dat doorgaat in november. Benieuwd hoe hij het daar vanaf zal brengen!


Inschrijven nieuwsbrief